Una dintre cântărețele simbol ale anilor 80-90, irlandeza Sinead O'Connor, a anunțat că a trecut la Islam, informează BBC.

Artista, cunoscută pentru hitul mondial „Nothing Compares 2 U” (Nimic nu se compară cu tine), a spus că este „mândră să anunțe că a devenit musulmancă”.

„Aceasta este concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog. Tot studiul Scripturii conduce la Islam. Ceea ce face orice altă scriptură redundată. O să primesc un nou nume, Șudada”, a scris ea pe Twitter.

Mai mult, ea a urcat pe internet un clip în care cântă o chemare islamică la rugăciune.

Sinead O'Connor și-a schimbat numele în Magda Davitt anul trecut, iar în 1992 a rupt o poză cu Papa Ioan Paul al II-lea în direct la o televiziune americană. În 1999, ea a fost „hirotonită” preoteasă de către un cult rupt din Biserica Romano Catolică.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.