ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vătămările grave și decesele provocate de vaccinurile anti-Covid au fost deja prezentate în literatura științifică de specialitate, iar mass-media principală începe să vorbească despre ele.
 
Acest studiu important și renumit, al cărui coautor este Peter Doshi, editor principal la British Medical Journal, arată că, pentru fiecare 10.000 de persoane vaccinate, vor exista până la 15 evenimente adverse grave - adică moarte, o stare apropiată de moarte sau dizabilitate etc. Aceasta ar însemna literalmente milioane de oameni din întreaga lume care au fost grav vătămați sau uciși de vaccinurile anti-covid, scrie Chris Waldburger, care oferă o selecție a publicațiilor mainstream care au început să relateze despre tot mai multe cazuri. 

(Cred că studiul subestimează daunele create de vaccin, dacă sunt corelate cu creșteri observate pe termen lung ale ratelor cancerului și bolilor de inimă la populațiile cu grad ridicat de vaccinare.)

Rămâne șocant, așadar, că atât de mulți oameni continuă cu retorica demonizării „anti-vaxxer”-ilor, de parcă „știința” ar fi atât de clar de partea lor. Sunt oare adepții științei atât de neinformați și de fanatici?

În egală măsură, rămân șocat de apatia continuă a maselor. Dacă milioane de oameni au fost uciși și vătămați, acesta este unul dintre cele mai grave lucruri comise vreodată de ființa umană și, cu siguranță, cel mai mare eșec al medicinei din toate timpurile.

Dar se pare că tendința începe să se schimbe.

În primul rând, în Anglia, victimele vaccinului primesc în sfârșit acoperire în presă.

Chiar BBC se vede nevoit să relateze cu privire la moartea uneia dintre propriile prezentatoare, Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, deces care a fost atribuit vaccinului AstraZeneca, corelație stabilită de un medic legist. Shaw a murit la o săptămână după prima doză din cauza inflamației creierului.

Soțul lui Shaw, relatează BBC, reprezintă acum mai multe familii care iau măsuri legale în fața indiferenței guvernului:

Gareth Eve a spus că, în ciuda faptului că a încercat să „intre în legătură cu guvernul, deputații și trei prim-miniștri”, nimeni nu a răspuns.

Departamentul de Sănătate a declarat că toate vaccinurile „au fost supuse unor teste solide”.

Eve, tatăl unui copil, face parte dintr-un grup de familii care și-au pierdut persoane dragi, foarte posibil din cauza efectelor secundare cauzate de vaccin, grup care dă în judecată producătorii vaccinului Oxford-AstraZeneca.

El a spus că tot ce și-a dorit a fost „o recunoaștere a faptului că aceste decese au avut loc”.

Domnul Eve a adăugat: „Nu suntem idioți sau adepți ai teoriilor conspirației, suntem soți și soții și membri de familie care au pierdut pe cineva drag - asta e tot.

Oricât de mulți bani am primi, ei nu o va aduce înapoi pe mama fiului meu”.

Domnul Eve a spus: „Aceste probleme li s-au întâmplat prea multor oameni și suntem făcuți să credem că este vorba de un secret murdar, că vorbim despre lucruri despre care nu ar trebui să vorbim...”

Avocatul Peter Todd de la Scott-Moncrieff and Associates, care acționează în numele reclamanților, a declarat că se cer despăgubiri în baza faptului că vaccinul a fost un „produs defect, întrucât nu a fost atât de sigur pe cât se așteptau în mod rezonabil consumatorii”.

Un alt deces în urma vaccinării a devenit o poveste prea izbitoare pentru a fi ignorată și este, de asemenea, acoperit de BBC.  

Un psiholog londonez în vârstă de 32 de ani și tatăl a doi copii, Stephen Wright, a murit după ce a suferit cheaguri de sânge în creier la zece zile după prima sa vaccinare, în ianuarie 2021. El raportase o durere la braț și o răceală ușoară, apoi o durere de cap, înainte de a fi spitalizat și a murit singur, deoarece familia lui nu avea voie să îl viziteze din cauza protocoalelor covid.

Acum, soția lui a reușit în sfârșit să-i schimbe certificatul de deces, unde, în loc de moarte absurdă din „cauze naturale”, este menționată moarte din cauza „complicațiilor nedorite în urma vaccinului”.

Ambele articole se încheie cu obișnuita placă potrivit căreia pericolele legate de vaccin sunt deosebit de „rare”, dar se ignoră modul în care oamenii au fost forțați sau constrânși să se vaccineze, că marea majoritate a celor vaccinați nu au fost niciodată supuși riscului de a dezvolta complicații de la covid și că este foarte probabil ca vaccinul nici să nu funcționeze oricum. Și, desigur, mass-media nu au idee cât de rare sunt aceste decese, pentru că nimeni nu face nicio investigație serioasă. Pe o întreagă planetă vaccinată, „rar” poate însemna că un milion de oameni au murit.

Nu, acești oameni au fost uciși, în fond, la ordinul statului și al puterii corporative.

Și, în timp ce mass-media raportează acum despre acest lucru, încă așteptăm ca masele condiționate să își dea seama că este un fapt stabilit și indiscutabil că mulți oameni au fost uciși.

Eugyppius raportează o tendință similară care începe în Germania, chiar și ministrul german al Sănătății, un maniac covid, cerând producătorilor de vaccinuri să îi compenseze pe cei vătămați.

El a cerut acest lucru pe fondul unui val tot mai mare de raportări despre vătămările cauzate de vaccin, relatări în presa germană – un val pe care declarațiile sale l-au transformat acum într-un tsunami. În săptămânile care au urmat, leziunile și efectele secundare ale vaccinului au devenit tema dominantă în presa germană, de la ziarele locale până la presa națională.

A fost o schimbare semnificativă, într-un grad la care nu sunt sigur că s-a produs în vreo altă țară. Pentru a vă face o idee, am făcut o selecție reprezentativă de relatări din ultimele aproximativ opt săptămâni.

BILD

Și-a pierdut vederea: Dietmar S. dă în judecată Biontech pentru 150.000 de euro.

Dietmar S. a devenit orb la ochiul drept în urma vaccinării împotriva Covid-19. Acum cazul urmează să fie judecat.


„Problemele sunt mușamalizate”: cardiologul Bernhard Schieffer de la Marburg tratează persoanele care suferă de simptome pe termen lung după vaccinul anti-Covid. El critică lipsa de sprijin și pe ministrul Sănătății Karl Lauterbach.

Din Hessische/Niedersäschsische Allgemeine, un ziar regional:  

Post-Vac: „Viața mea nu mai este ca înainte” – Bolnav după vaccinarea anti-Covid
Aproape cinci milioane de oameni din Hesse au fost vaccinați împotriva Covid-19. Unii au dezvoltat boli grave ulterior. Unul dintre ei este Dieter Gebert din Kassel.

Ziarul local Frankfurter Neue Presse

Lupus după vaccinarea Covid: O tânără din Hesse este tratată într-o clinică specială din Köln.
Juline, în vârstă de 19 ani, din Butzbach, a fost grav vătămată de un vaccin Corona și acum are nevoie de o imunoadsorbție costisitoare.

Ziarul de stat ZDF:  

Vătămare în urma vaccinului anti-Covid: Producătorii sunt responsabili? Oricine a suferit daune cauzate de vaccin poate lua acțiune împotriva producătorilor de vaccinuri și poate solicita ajutor de stat. Dar obstacolele în calea primirii de compensări sunt mari.

Tagesschau, un important serviciu media de stat:  

În curând vor încep primele procese: în Germania, există aproape 200 de procese civile împotriva producătorilor de vaccin Corona precum BioNTech. Reclamanții susțin că au fost vătămați de vaccin.

(mai multe trimiteri către presa germană pot fi consultate la acest link.)  

Sperăm că acesta este doar începutul și că vor fi puse tot mai multe întrebări în spațiul public, cum ar fi: de ce a trebuit să fie vaccinați cei sănătoși în primul rând și de ce imunitatea naturală a fost complet ignorată?

În același timp, putem începe să ne întrebăm de ce fertilitatea în zone precum Suedia rămâne la niveluri extrem de scăzute și care sunt cu adevărat daunele pe termen lung cauzate de purtarea inutilă a măștilor... 

 
Toate acestea vor necesita curaj, pentru că a pune aceste întrebări înseamnă a căuta și răspunsul, iar răspunsul cere să se facă o dreptate strictă dacă vrem să împiedicăm ca un alt eveniment covid să se mai întâmple.