ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unei tinere mămici din Marea Britanie i s-a spus că bebelușul ei a murit în pântece, însă, 4 săptămâni mai târziu, l-a născut prematur viu, iar acum se bucură de el, descriindu-l drept „minunea mea de Crăciun”, scrie Epoch Times

Hannah Cole, în vârstă de 27 de ani, din Wibsey, West Yorkshire, Anglia, a fost internată la Bradford Royal Infirmary (BRI) din West Yorkshire, după ce i s-a rupt apa la 20 de săptămâni. A doua zi, întrucât medicii nu au putut detecta bătăile inimii copilului, i s-a spus că bebelușul ei nenăscut a murit.

Totuși, Cole a spus că simțea puternic faptul că fiul ei este încă în viață și a cerut personalului spitalului o a doua scanare, iar de data aceasta a fost detectată o bătaie a inimii.

Bebelușul Oakley Cole-Fowler s-a născut prematur la doar 24 de săptămâni și trei zile, pe 30 octombrie 2022, cântărind doar 780 de grame.

Spitalul și-a cerut scuze pentru „stresul și anxietatea cauzate” familiei.

„Sunt ușurată. A fost un rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun”, a spus Cole.

Ea l-a descris pe Oakley drept un „mic luptător” care urmează să fie spitalizat cel puțin până la data când trebuia să se nască în mod normal, 9 februarie.

Bebelușul Oakley a fost internat în terapia intensivă după ce a suferit o „operație majoră”, la doar opt zile, după ce a fost diagnosticat cu enterocolită necrozantă, o afecțiune în care țesuturile din intestin devin inflamate și mor. De asemenea, urmează să fie supus altor intervenții chirurgicale în primăvară.

„Sperăm că îl vom putea aduce acasă în câteva luni. Respiră fără nicio asistență. Nu mai este pe ventilator. A fost absolut uimitor de când s-a născut. A venit cu probleme. El este perfect acum… Abia aștept să-l duc acasă și să putem fi o familie normală”, a spus mama bebelușului.

Cole s-a plâns cu privire la tratamentul la care a fost supusă de către personalul medical din spital în timpul sarcinii cu Oakley. Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust a confirmat că s-a încheiat o investigație a evenimentelor legate de scanările ei din octombrie.

„Am încheiat investigația noastră, care este acum transmisă doamnei Cole. Am dori să-i transmitem felicitările noastre ei și familiei ei pentru nașterea lui Oakley și îi dorim succes familiei în timpul lungului său drum neonatal”, a declarat un purtător de cuvânt.