Membrii gărzii civile vor patrula, împreună cu poliția, frontiera Ungariei cu România, pe sectorul dintre Kiszombor și Nagylak, din acest weekend, informează Uniunea Gărzii Civile din județul Csongrad, potrivit agenției maghiare de presă MTI, citată de Mediafax.

Astfel, potrivit sursei citate, „treisprezece patrule ale gărzii civile vor participa la activitățile de protecție a frontierei până pe 15 iunie”, așa cum a  declarat, duminică, președintele județului, Istvan Batiz.

Patrulele vor activa în zona de graniță dintre Kiszombor, Tiszasziget și Mako, la punctele de trecere a frontierei și de-a lungul râului Mureș, precum și în orice alte zone „în care au loc evenimente neobișnuite” sau „este necesară o acțiune imediată a poliției”, transmite MTI, scrie Mediafax.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.