ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ungaria va respecta decizia recentă a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) privind cotele obligatorii de refugiați introduse de blocul comunitar.

Ungaria va respecta decizia recentă a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) privind cotele obligatorii de refugiați introduse de blocul comunitar, a declarat, luni, într-o comisie parlamentară, secretarul de stat în Ministerul Justiției, Krisztian Kecsmar, potrivit MTI, citată de Agerpres.  El a informat Comisia de afaceri europene a Parlamentului de la Budapesta în legătură cu decizia CJUE de la 6 septembrie, care a respins plângerea prin care Ungaria, alături de Slovacia, cerea anularea schemei de cote. 

Decizia nu are caracter obligatoriu prin care Ungaria să fie nevoită să adopte măsuri suplimentare, a spus Krisztian Kecsmar. CJUE a stabilit de asemenea că decizia privind schema de cote este aplicabilă numai până la 26 septembrie, a adăugat el.
 
Ungaria a contestat la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) schema obligatorie de cote care urmărește să redistribuie între statele membre 120.000 de refugiați din Italia și Grecia, pentru a mai reduce povara migrației de pe umerii celor două țări.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews