ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aleşii britanici vor ca ţara lor să nu mai facă parte din Uniunea Europeană. Unul din cinci parlamentari conservatori se declară ferm pentru ieşirea Marii Britanii din UE.
 
Din cei 330 de deputați conservatori, 67 sunt ferm convinşi că Marea Britanie ar trebui să nu mai facă parte din ţările membre, în timp ce 203 sunt indeciși, arată o cercetare realizată de Open Europe.

Unul din cinci deputați ai Partidului Conservator este probabil să voteze pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la referendumul anunțat de premierul David Cameron pentru sfârșitul anului 2017. Sunt concluziile cercetării realizate Open Europe, pe baza declarațiilor publice și a voturilor exprimate până acum de parlamentari pe teme europene, anunţă Reuters, potrivit b1.ro.

Doar 14 deputați conservatori doresc menținerea ţării lor în blocul comunitar și 44 înclină în această direcție. 

Totodată, din cei 21 de membri ai cabinetului condus de David Cameron, 12 par indeciși, cinci înclină spre un 'Brexit', iar patru spre menținerea în Uniune, indică aceeași analiză.