ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o lume în care copiii sunt încurajați să-și aleagă sexul și să renunțe la stereotipuri, nu mai există bariere nici când vine vorba de paradele gay. Din ce în ce mai mult, în  lumea care se pretinde„civilizată” copiii sunt lăsați să asiste la spectacole scabroase, care au protagoniști homosexuali și lesbiene. În care, sub pretextul celebrării iubirii și egalității, se pun în scenă acte sexuale simulate, iar nuditatea și cele mai bizare fetișuri sunt expuse cu mândrie.

Cei care îndrăznesc să ridice vocea împotriva acestor manifestări LGBT sunt imediat etichetați drept homofobi și retrograzi.

Imaginile surprinse la o astfel de paradă gay în Canada, în care o fetiță care are în mână un steguleț în culorile curcubeului privește dansul unui homosexual pe jumătate dezbrăcat i-au revoltat până și pe cei care au făcut filmulețul și care, la un moment, se întreabă „unde sunt părinții ei” și recunosc că ceea ce se întâmplă sub ochii lor este cam „înspăimântător”.

Pentru „retrogazi”, postul de radio public al Canadei, finanțat de contribuabili, a publicat o „listă utilă” cu sfaturi pentru părinții care doresc să-și ducă copiii la astfel de „spectacole” în  liber.  Printre altele, ghidul care promovează parada gay spune:

„Copiii dvs. vor vedea probabil sâni și penisuri. Vor fi și corpuri de toate formele, dimensiunile, mai mult sau mai puțin dezbrăcate. Luați în considerare această experiență ca pe o mare oportunitate pentru o discuție interesantă. Explicați copiilor ceea ce vedeți și fiți pregătiți pentru întrebările lor”.