ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății din Canada, Jean-Yves Duclos, a suprimat orice speranță că nebunia vaccinării COVID va lua sfârșit vreodată.

Canadienii nu vor putea fi niciodată „vaccinați complet”, deoarece această expresie „nu mai are sens acum”, a declarat Duclos într-o conferință de presă.

Ministrul a spus că este preferabilă utilizarea expresiei „vaccinat la zi”.

Duclos a întrebat retoric:

„Deci, sunt eu la zi cu vaccinarea mea? Am fost vaccinat în cursul ultimelor nouă luni?”

Oficialul nu a putut explica de ce, în acest caz, guvernul Trudeau nu a înlocuit expresia „complet vaccinat” cu„vaccinat la zi”, dar nici nu i-a modificat semnificația, „de la două doze, la trei”.

Duclos a lăsat să se înțeleagă că aceste măsuri au fost amânate pentru la toamnă, când guvernul pare să aibă în vedere reintroducerea restricțiilor draconice.

„Ne așteptăm să continuăm lupta în toamnă...”

Întrebat în mod expres dacă aceasta înseamnă revenirea la restricții, ministrul a repetat:

„Trebuie să continuăm lupta împotriva COVID.”

Se pare că peste tot în Occident, dincoace și dincolo de Atlantic, se pregătește terenul pentru o reinstalare din toamnă a Dictaturii COVID, pe fondul unei reduceri a entuziasmului în favoarea războiului din Ucraina.

 

Renunțarea la  formula „vaccinat complet” și adoptarea conceptului de „vaccinat la zi”, dacă va fi generalizat,  aduce o schimbare radicală de paradigmă în strategia autorităților de a controla masele: VACCINAREA ETERNĂ.

De acum, „Libertatea”, care ni se promitea că este adusă de „Vaccinare” va fi una temporară. După cât timp expiră „valabilitatea” va fi decizia autorităților.