ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalul Românesc din Austria ne aduce vestea bună: Vaccinarea obligatorie a fost abolită în Austria. Oficialitățile spun acum că infecția poate fi vindecată acasă. Redăm articolul ziariștilor români de la Viena:

„Joi, 23 iunie, guvernul Popular-Verde fost de acord să renunțe, în cele din urmă, la vaccinarea obligatorie, care nu fusese niciodată activată. O moțiune de inițiativă corespunzătoare a fost depusă în Parlament joi la prânz. De fapt, următoarea evaluare a comisiei de vaccinare nu ar fi trebuit să aibă loc până la sfârșitul lunii august. Membrii săi au fost surprinși  de răsturnarea bruscă a  poziției Guvernului în legătură cu vaccinarea obligatorie. O conferință de presă care a fost convocată în scurt timp pentru ora 14, în pavilionul din curte al Parlamentului, ar fi trebui să aducă puțin mai multă claritate. 

Ministrul Sănătății, Johannes Rauch și președintele clubului popularilor, August Wöginger, au oferit informații despre motivele guvernului  de a renunța la obligativitatea vaccinării și despre cum să fie prevenit „un dezastru iminent”, în toamnă, legat de coronavirus.

Rauch a fost cel care dorea să impună vaccinarea obligatorie!

"Vaccinarea obligatorie a fost introdusă în condiții diferite de cele pe care le avem astăzi! Cu Varianta Delta, am avut cu 60% mai multe internări și Austria a fost în pragul blocajului, în noiembrie. Eu însumi am susținut vaccinarea obligatorie, dar Omikron are regulile schimbate!” – a încercat să-i convingă pe jurnaliști ministrul Sănătății, Johannes Rauch, care e convins că vor veni și alte valuri ale pandemiei de coronavirus.

Potrivit acestuia, vaccinarea obligatorie nu aduce pe nimeni la vaccinare, după cum au arătat studiile.

„Dezbaterea despre acest lucru a provocat rupturi adânci în societate!”- a spus Rauch, uitând să precizeze că el e principalul vinovat pentru acest lucru. Potrivit lui Rauch, multe companii au și ele probleme cu vaccinarea.

Rauch s-a concentrat pe viața cu Covid: „Trebuie să ieșim din modul dezastru și să intrăm într-o altă fază cu virusul! Aceste valuri vor rămâne. Este vorba despre prevenirea diferitelor variante de coronavirus, dar și despre prevenirea bolilor mintale! De aceea, am hotărât că e oportună abolirea vaccinării obligatorii”.

La 22 iunie, 5.602.113 de persoane, adică 62,39% dintre austrieci, aveau un certificat de vaccinare. Aproximativ 4,4 milioane de locuitori din Austria au fost infectați cu Corona. Se pare că este suficient pentru ca Guvernul să elimine mult lăudata vaccinare obligatorie, ca ultimă măsură în lupta împotriva virusului.

„Poți vindeca boala acasă!

August Wöginger a subliniat că situația în spitale este acum diferită: „Cursul este mai blând și puteți vindeca această boală acasă! Vrem să punem dialogul în prim plan. Când s-a decis această măsură, unele familii nu au mai vorbit între ele!”- a spus președintele clubului ÖVP. Vaccinarea este încă importantă, în ochii guvernamentalilor. 

„Într-o situație de criză, trebuie să lucrați împreună”, spune Wöginger. „Se poate presupune că variantele BA.4 și BA.5 vor rămâne dominante în următoarele luni, dar nu putem menține modul de criză permanent!”- a subliniat Rauch.

Întrebat cum va continua cu Pașaportul Verde, ministrul Sănătății s-a referit la ședința comisiei: „În momentul de față, există o recomandare pentru a patra doză, pentru toți cei peste 80 de ani. Dacă acest lucru este valabil și pentru cei peste 65 de ani, acest lucru este în curs de evaluare. Dar Pașaportul Verde încă există și încă se aplică!” – a spus el.

Până acum, vaccinurile anticovid nu și-au dovedit în nici un fel eficacitatea, dar, în ciuda acestui fapt și a numeroaselor cazuri de îmbolnăviri și decese, mulți dintre cei care s-au vaccinat cred în efectele serului-minune!…Și în spusele oficialităților, care îndeamnă populația să se informeze doar „din surse oficiale”!...

Adică, controlate de ei. Jurnalul Românesc nu face parte din această categorie și nici din cea a presei aservite lor!”, conchide hotărât sursa citată.

Subsemnăm!