ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cifrele privind înregistrările de mașini electrice noi în Germania arată șocant de prost pentru mașina de propagandă „Climate Change”.

Autoritatea Federală pentru Transporturi Motorizate (KBA) a dat publicității cifrele pentru luna mai 2024, când au fost înregistrate 29.708 noi vehicule cu motoare electrice.

Ceea ce înseamnă o cădere de 30,6% față de luna mai 2023.

KBA informează și că, în mai 2024, au fost înregistrate 89.498 de mașini de pasageri cu motoare pe banzină, o creștere cu 2,1% față de aceeași lună a anului trecut.

De asemenea, tot în mai 2024 au fost înregistrate 44.893 de mașini de pasageri cu motoare diesel, însemnând o creștere cu 3,2% față de luna mai a anului trecut.

Tot KBA anunță și că, în mai 2024 față de mai 2023, mașinile de pasageri germane au avut emisii de carbon cu 3,3% mai mari.

Cifrele acestea sunt cu atât mai importante cu cât Germania este cel mai mare producător de automobile european. Deci dă tonul pentru întreg spațiul UE.

Trendul pare să se fi răsturnat definitiv: lumea se întoarce la mașinile normale.

Propaganda Schimbării Climatice a dat chix!