ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorii de la Hollywood știu să profite de pe urma situației din Grecia. Cu doar 4 milioane de euro, vedeta din ”Pirații din Caraibe”, Johnny Depp, și-a luat o insulă grecească.

Actorul Johnny Depp şi-a achiziţionat recent o insulă din Grecia, dezvăluie site-ul grecesc Greek Reporter. Este vorba de Insula Stroggilo, aflată în apropierea insulei Marathos din Marea Egee, care se afla pe o listă cu insulele scoase la vânzare pe prețuri de nimic.

Deşi nu a vizitat până acum noua proprietate, actorul a făcut achiziţia chiar din Australia, unde filmează noul lui film.

Achiziţia a fost intermediată de o agenţie britanică care se ocupă cu tranzacţiile imobiliare, iar agentul ar fi fost chiar cel care i-a ajutat pe Angelina Jolie şi Brad Pitt să-şi cumpere propria insulă în Marea Ionică.
 
Zeci de insule și peninsule grecești sunt scoase la vânzare la preţ derizoriu, ca urmare a situației economice a Greciei. Așa relevă o analiză a agenției britanice de consultanță imobiliară Knight Frank. Potrivit studiului, criza din statul elen îi forțează pe proprietari să-și vândă insulele la prețuri egale cu cele ale unor apartamente din marile capitale ale lumii.

Peninsula Lihnari din apropierea canalului Corint are aproape 400 de mii de metri pătraţi. Proprietarii speră să o vândă cu trei milioane de euro.