ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele SUA, Mike Pence, va susține principalul discurs la „Marșul pentru Viață” de la Washington, cel mai mare eveniment de acest fel din lume, anunță stiripentruviata.ro.

ACTUALIZARE 23:17 „Datorită vouă și a miilor de persoane care sunt alături de noi în marșuri precum acesta pe tot curprinsul țării, viața câștigă din nou în America", le-a spus Pence participanților la eveniment. „Am ajuns într-un moment istoric în cauza pentru viață și trebuie să îl abordăm cu compasiune pentru fiecare american. Această mișcare TREBUIE să fie cunoscută pentru dragoste, nu pentru furie, pentru compasiune, si nu pentru confruntare", a mai adăugat vicepreședinte SUA.


Este pentru prima dată în istoria de 44 de ani a „Marșului pentru Viață” când al doilea om în stat va participa la adunarea publică, la care sunt așteptate astăzi circa 500.000 de persoane.

Alt invitat de marcă va fi Kellyanne Conway, prima femeie manager al unei campanii prezidențiale de succes, acum ocupând postul de consilier al președintelui Trump.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer a confirmat „o prezență consistentă la Marș a oficialilor din Administrație”.

Prin aceste avenimente se poate vedea că este o schimbare radicală de atitudine față de valorile familiei a noii administrații față de cea precedentă.