ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandal monstru într-o grădiniță din California după ce părinții care au copiii aici au aflat că educatoarea le citește micuților zilnic o carte despre teoria de gen și schimbarea sexului. Părinții sunt îngroziți si spun că nu e admisibil ca niște copiii de grădiniță să fie îndoctrinați de mici despre cum își pot schimba sexul,

Școala Rocklin Parents Grill a devenit centrul unui scandal uriaș când părinții au aflat cam ce învață copiii lor. Unul dintre ei a povestit, revoltat, că fetița sa, de 5 ani, a venit acasă plângând și spunând că îi este foarte teamă că se va  transforma în băiat, scrie breitbart.com

Mai mult, copii de 4-5 ani au fost puși de educatoare să se îmbrace cu hainele sexului opus pentru a arăta copiilor cum se face schimbarea de sex.

„Acești părinți se simt trădați de consiliul de conducere al școlii pentru că nu au fost anunțați”, a spus o reprezentantă a comitetului de părinți.

Educatoarea a înccercat să se apere, explicând că a decis să le citească micuților două cărți despre schimbarea de sex după ce unul dintre copii i-ar fi spus că „nu prea înțelege cum e cu schimbarea sexului și că e cam confuz”.

Una dintre cărțile lecturate de educatoare este „Sunt Jazz”, care descrie „povestea unui copil transsexual, bazată pe experiența reală a lui Jazz Jennings, devenit purtător de cuvânt al transsexualilor de pretutindeni”.

După ce le-au fost băgate pe gât lecturi despre „transformarea sexuală”, copiii de 4-5 ani au venit acasă complet debusolați, întrebându-se cum poți să îți alegi sexul, dacă te-ai născut băiat sau fată,  a mai reclamat reprezentanta comitetului de părinți.

Părinții se consideră trădați, acuzând grădinița că își bate joc de ei și de copiii lor. „Vreau ca copilul meu să audă de la mine ce înseamnă identitatea de gen, și nu dintr-o carte care ar putea fi controversată, de la grădiniță”, a spus un părinte.

Administrația Obama a fost cea care a încurajat o programă școlară prin care, începând cu toamna lui 2017, toate instituțiile publice de învățământ din statul Washington erau obligate să explice copiilor, chiar de la grădiniță, că „genul” este un „construct social” și că există „multe moduri de exprimare a genului”.

Teoria genului presupune distrugerea identității bărbatului și femeii în scopul unei revoluții antropologice cu puternice implicații ontologice și sociale. Adepții acestei nebunii cred că genul nu este dat de realitatea biologică, masculină ori feminină, ci este un construct social și poate fi ales și schimbat după cum dorește omul.