ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statul american Mississippi a adoptat o lege care nu mai permite avortul după 15 săptămâni, indiferent dacă este vorba despre viol sau incest, singura excepție este permisă dacă viața mamei e în pericol, informează Breitbart.

Medicii ginecologi care fac avorturi după cele 15 săptămâni riscă să-și piardă dreptul de a profesa.

Guvernatorul statului spune că este mândru de decizia luată, fiindcă vrea ca statul pe care îl conduce să fie cel mai sigur loc din America pentru un copil nenăscut.
 
Senatul din Iowa a aprobat legea care interzice avortul după detectarea primelor bătăi ale inimii, iar Carolina de Sud, Ohio și și Florida discută legislații care privesc interzicerea avorturilor prin dezmembrare, făcute de obicei în ultima parte a sarcinii.

Avortul este legal în Statele Unite din 1973, iar în fiecare an, două mii de femei fac întreruperi de sarcină în Mississippi.