ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook a încheiat un parteneriat cu Consiliul Atlantic, printre ai cărui membri includ globaliști arhicunoscuți precum Henry Kissinger și Dina Powell, pentru a „proteja alegerile libere și corecte din întreaga lume”.

Facebook a anunțat vineri că Consiliul Atlantic îi va oferi „informații și actualizări în timp real despre amenințările emergente și despre campaniile de dezinformare din întreaga lume”.

Cu alte cuvinte, rețeaua de socializare, zguduită luna trecută de imensul scandal Cambridge Analytica, se va pune cu trup și suflet în slujba unui think-tank globalist pentru a distinge „dezinformarea” și a contracara acțiuni care caracterizează practic orice alegeri democratice.

„Facebook va folosi, de asemenea, Misiunile de Monitorizare a Unităților Digitale de Cercetare ale Consiliului Atlanticului (Atlantic Council’s Digital Research Unit Monitoring Missions)  în timpul alegerilor și în alte momente extrem de sensibile. Acest lucru ne va permite să ne concentrăm asupra unei anumite zone geografice - monitorizând dezinformarea și intervenția străină și, de asemenea, sprijinind la educarea cetățenilor, precum și a societății civile.”, susține compania americană.

Ideea că un think-tank globalist ar putea fi părtinitor față de anumiți politicieni din întreaga lume și că acest lucru ar putea afecta opinia lor despre o așa zisă "dezinformare", nu pare însă să îi deranjeze pe cei de la la Facebook, comentează jurnaliștii de la Breitbart.com.
 
Exemplul jurnaliștilor americani este cel al premierului ungar Viktor 
entru pe care globaliștii din Consiliul Atlantic l-au fișat deja ca „autocrat de extremă dreaptă”, care conduce un „regim cvasi-autoritar ce abia dacă seamană cu democrația care a permis aderarea țării la UE și NATO”.

Același Consiliu cu care se înfrățește Facebook a descris recenta victorie în alegeri a lui Orbán în alegerile drept „un apel la acțiune” pentru „democrațiile occidentale” pentru a „proteja și apăra ... valori democratice”.

Pe lângă Henry Kissinger, în board-ul de conducere al Consiliului Atlantic se mai află și fostul premier spaniol Jose Maria Aznar, care a încurajat și asistat activ politica internațională a președintelui american George W. Bush și atacul SUA asupra Irakului din 2003, deși peste 90% din populația Spaniei era împotriva războiului.