ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul discursului susținut pe tema migrației în Europa, Viktor Orban a calificat deasemenea Centrul și Estul Europei ultima zonă liberă de migranți, scrie RT.

„Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate", a susținut liderul de la Budapesta în timp ce vorbea despre complotul din spatele crizei migranților din Europa. Totodată, Orban a adăugat că „acestea (forțele întunecate) nu au o structură solidă ci doar rețele extinse”.  

„O parte din statele cheie ale UE sunt „ținute ostatice" de către un „misterios imperiu al speculațiilor financiare" care se află în spatele valului de migranți revărsat peste Europa”, a mai punctat Orban în discursul ținut luni cu ocazia aniversării evenimentelor anti-sovietice din 1956.

„Planul a fost făcut cu intenția de a transforma Europa într-un continent multicultural și numai noi am reușit să ne opunem”, a concluzionat premierul Ungariei, incluzând la noi nu numai Ungaria, dar și Polonia, Cehia și Slovacia care au refuzat să accepte cote de migranți impuse de „Bruxelles-ul căzut sub influența lui George Soros”.