În Europa are loc un schimb de populație, în parte pentru a ajuta speculatori precum finanțistul american George Soros să facă bani distrugând continentul. Afirmația a fost făcută de premierul ungar Viktor Orban, vineri, la Radio Kossuth, informează Agerpres.

Potrivit lui Orban, este necesar de a lupta în mod deschis împotriva lui Soros și a „armatei” sale, și de a stabili că ei vor imigrația și că motivația lor ideologică este o Europă multiculturală.

ImunoMedica

anunțate în campania electorală

„Lor nu le plac tradițiile Europei creștine și ei cred că dacă ne amestecă cu alte popoare atunci Europa va fi mult mai locuibilă”, a declarat premierul ungar.

Totuși, noi nu vrem să ne amestecăm cu alții, a afirmat Orban, adăugând că alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor stârni interes în legătură cu aceste chestiuni și cu conflictul de valori.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.