ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!În Europa are loc un schimb de populație, în parte pentru a ajuta speculatori precum finanțistul american George Soros să facă bani distrugând continentul. Afirmația a fost făcută de premierul ungar Viktor Orban, vineri, la Radio Kossuth, informează Agerpres.

Potrivit lui Orban, este necesar de a lupta în mod deschis împotriva lui Soros și a „armatei” sale, și de a stabili că ei vor imigrația și că motivația lor ideologică este o Europă multiculturală.
anunțate în campania electorală

„Lor nu le plac tradițiile Europei creștine și ei cred că dacă ne amestecă cu alte popoare atunci Europa va fi mult mai locuibilă”, a declarat premierul ungar.

Totuși, noi nu vrem să ne amestecăm cu alții, a afirmat Orban, adăugând că alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor stârni interes în legătură cu aceste chestiuni și cu conflictul de valori.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews