ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



În Europa are loc un schimb de populație, în parte pentru a ajuta speculatori precum finanțistul american George Soros să facă bani distrugând continentul. Afirmația a fost făcută de premierul ungar Viktor Orban, vineri, la Radio Kossuth, informează Agerpres.

Potrivit lui Orban, este necesar de a lupta în mod deschis împotriva lui Soros și a „armatei” sale, și de a stabili că ei vor imigrația și că motivația lor ideologică este o Europă multiculturală.
anunțate în campania electorală

„Lor nu le plac tradițiile Europei creștine și ei cred că dacă ne amestecă cu alte popoare atunci Europa va fi mult mai locuibilă”, a declarat premierul ungar.

Totuși, noi nu vrem să ne amestecăm cu alții, a afirmat Orban, adăugând că alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor stârni interes în legătură cu aceste chestiuni și cu conflictul de valori.