ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timpul multiculturalismului a trecut, iar Ungaria trebuie, cu orice preț, să-i evite consecințele, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

„Multiculturalismul înseamnă coexistența islamului, a religiilor asiatice și a creștinismului”, a afirmat șeful guvernului de la Budapesta într-un interviu pentru ziarul Napi Gazdasag, preluat de Le Soir. „Vom face tot ce ține de noi pentru a scuti Ungaria de acest lucru”, a dat asigurări șeful guvernului de la Budapesta.

El a explicat: „Investitorii, artiștii și oamenii de știință necreștini sunt bineveniți în Ungaria, dar nu vrem un amestec pe scară largă”.

În același interviu, Viktor Orban a lansat un atac la adresa Jobbik, formațiune extremistă considerată drept periculoasă, „deoarece oferă tentația constantă, capitularea intelectuală de a alege soluții simpliste”, și a dat asigurări că Fidesz va oferi alegătorilor săi „un discurs mai conciliant”.