ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că Bruxelles-ul aplică planul miliardarului american de origine evreiască George Soroș privind imigrația și că cetățenii unguri ar trebui informați despre asta, notează agenția MTI, citată de Agerpres.

Orban a mai spus că Soroș dorește să importe un milion de migranți în Europa, simultan cu oprirea statelor membre UE de dreptul de a decide singure în politica privind imigrația.

„Nu noi suntem cei care decidem pe cine să acceptăm”, a spus premierul ungar. În opinia sa, oricine știe că Ungaria are dreptate în legătură cu problema migrației, că fiecare premier recunoaște aceasta în particular. Potrivit lui Orban, nu popoarele Europei au decis în astfel de chestiuni, ci ideologi cu interese financiare care sunt atașați liberalismului.            

Orban spune că migranții ar trebui redistribuiți în afara Europei, mai degrabă decât în statele membre UE.

„Dacă Europa vorbește despre distribuirea de migranți, atunci aceasta va fi interpretată în Africa drept o invitație”, a spus Orban.

Premierul Ungariei consideră o greșeală uciderea fostului lider libian, Moammar Gaddafi, deoarece acesta oprea exodul africanilor către Europa, în urma acordului dintre țara sa și Italia. Orban a mai propus forțe armate europene pentru a păzi litoralul libian.

Liderul maghiar este de părere că Italia se confruntă acum cu aceleași probleme în materie de migrație ca Ungaria din 2015, adică „rețele internaționale finanțate de Soros'” facilitează rutele de migrație. „Ele sprijină trecerile ilegale de frontieră și îi disculpă pe criminali și teroriști”, a afirmat premierul ungar, potrivit căruia este evident că doar presa ungară de stânga și „oamenii lui Soros” nu doresc să admită aceasta, și că se pare că din ce în ce mai mulți oameni resping planurile „de tip Soros”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Reacție dură a lui Viktor Orban, după ce șefii UE s-au văzut cu Soros: Speculatorul american care a distrus viețile a milioane de europeni este stimat și primit la cele mai înalte niveluri