ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că Guvernul pe care îl conduce a reușit să impună voința declarată a maghiarilor care au votat la alegerile pentru Parlamentul European, promovând în posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respectă națiunile și se opun migrației, deoarece, în opinia sa, mare parte dintre problemele Europei sunt provocate de susținerea migrației de către liderii U.E., a transmis șeful Executivului de la Budapesta într-un interviu radiodifuzat, potrivit DC News

Viktor Orban consideră un fapt important acela că socialistul Frans Timmermans, „candidatul lui Soros (George Soros - n.r.), a fost torpilat”, în timp ce președintele Partidului Popular European (P.P.E.), Manfred Weber, nu a ajuns la conducerea Comisiei Europene din cauză că, în opinia premierului maghiar, s-a exprimat „într-un mod lipsit de respect la adresa cetățenilor din mai multe țări, inclusiv Ungaria”.

Șeful Guvernului de la Budapesta a făcut referire la numirea Ursulei von der Leyen la președinția Comisiei Europene, râvnită de Frans Timmermans și Manfred Weber, subliniind că „Occidentalii și Europa Centrală au convenit asupra ministrului german al Apărării, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad".
 
Viktor Orban a apreciat această înțelegere politică, motivând că „acum există o șansă ca președinția Comisiei Europene să susțină o Europă puternică, respectând totodată interesele naționale”.