Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că Guvernul pe care îl conduce a reușit să impună voința declarată a maghiarilor care au votat la alegerile pentru Parlamentul European, promovând în posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respectă națiunile și se opun migrației, deoarece, în opinia sa, mare parte dintre problemele Europei sunt provocate de susținerea migrației de către liderii U.E., a transmis șeful Executivului de la Budapesta într-un interviu radiodifuzat, potrivit DC News

Viktor Orban consideră un fapt important acela că socialistul Frans Timmermans, „candidatul lui Soros (George Soros - n.r.), a fost torpilat”, în timp ce președintele Partidului Popular European (P.P.E.), Manfred Weber, nu a ajuns la conducerea Comisiei Europene din cauză că, în opinia premierului maghiar, s-a exprimat „într-un mod lipsit de respect la adresa cetățenilor din mai multe țări, inclusiv Ungaria”.

Șeful Guvernului de la Budapesta a făcut referire la numirea Ursulei von der Leyen la președinția Comisiei Europene, râvnită de Frans Timmermans și Manfred Weber, subliniind că „Occidentalii și Europa Centrală au convenit asupra ministrului german al Apărării, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad".
 
Viktor Orban a apreciat această înțelegere politică, motivând că „acum există o șansă ca președinția Comisiei Europene să susțină o Europă puternică, respectând totodată interesele naționale”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews