ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valul de imigranți care vine în Europa ar putea fi parte a unui complot de stânga pentru a umple continentul cu votanți stângiști. Așa crede premierul ungar Viktor Orban, citat de presa italiană.

 "Nu sunt destul de curajos pentru a o spune în public cu certitudine, dar nu te poți uita în jur fără să îți imaginezi că un fel de master plan se află în spatele tuturor acestora", a spus Orban într-un interviu acordat unei reviste elvețiene.  Șeful guvernului de la Budapesta, cunoscut pentru atitudinea anti migranți, a citat eseuri ale "stângii europene și democraților americani radicali" care urmăresc formarea unui super-stat european în detrimentul tradiționalelor state-națiuni.
Toate indicațiile și experiența sugerează că majoritatea copleșitoare a acestor migranți va vota pentru stânga odată ce aceștia vor deveni cetățeni, astfel încât viitorii votanți de stânga sunt importați în Europa, crede Orban.