ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama doctorului virusolog Li-Meng Yan, care a dezvăluit că COVID-19 a fost creat și eliberat în mod intenționat de Partidul Comunist Chinez, ar fi fost arestată de regimul de la Beijing. Yan a reușit să fugă din China, în aprilie,  și să ajungă în SUA, după ce a criticat modul în care regimul comunist a gestionat epidemia de COVID-19.

Yan a apărut în urmă cu o lună la emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News , unde a spus că virusul a fost creat de om.  Afirmațiile cercetătoarei au fost preluate de întreaga presa internațională, după ce a afirmat că autoritățile chineze au ignorat studiile sale asupra virusului. Yan a fost unul dintre primii oameni de știință care s-au implicat în cercetarea virusului, la sfârșitul lunii decembrie 2019.
 
De asemenea, disidentul Partidului Comunist Chinez, Miles Guo, a vorbit despre arestarea mamei lui Yan, în timpul unei apariții alături de Stephen Bannon, la War Room Pandemic.

„Mama mea nu a făcut nimic rău”, a declarat ea la emisiunea lui Tucker Carlson, la Fox News. „Singurul motiv pentru care au arestat-o și au trimis-o la Beijing este că am spus adevărul despre COVID-19, lucru care i-a înfuriat.”
 
Pe 14 septembrie, Yan și trei colegi au publicat un articol științific în care exprimau anumite îndoieli că originea virusului SARS-CoV-2, care provoacă maladia COVID-19, ar fi una naturală. Dr. Yan a declarat la o primă prezență în emisiunea lui Tucker Carlson, pe 15 septembrie, că SARS-CoV-2 era un virus artificial și a fost intenționat eliberat în natură de guvernul chinez.

„Deci, prin prisma experienței mele, pot să vă spun că a fost creat în laborator… și că a fost răspândit în lume pentru a produce distrugeri.”

Yan a subliniat că știe originile și scopul pandemiei de COVID-19: „Am probe pentru a arăta de ce au făcut-o și cum au făcut.”

În plus, ea a declarat că „lumea științifică păstrează tăcerea și colaborează cu Partidul Comunist Chinez pentru că nu vor ca oamenii să cunoască adevărul”.