ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Mama doctorului virusolog Li-Meng Yan, care a dezvăluit că COVID-19 a fost creat și eliberat în mod intenționat de Partidul Comunist Chinez, ar fi fost arestată de regimul de la Beijing. Yan a reușit să fugă din China, în aprilie,  și să ajungă în SUA, după ce a criticat modul în care regimul comunist a gestionat epidemia de COVID-19.

Yan a apărut în urmă cu o lună la emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News , unde a spus că virusul a fost creat de om.  Afirmațiile cercetătoarei au fost preluate de întreaga presa internațională, după ce a afirmat că autoritățile chineze au ignorat studiile sale asupra virusului. Yan a fost unul dintre primii oameni de știință care s-au implicat în cercetarea virusului, la sfârșitul lunii decembrie 2019.
 
De asemenea, disidentul Partidului Comunist Chinez, Miles Guo, a vorbit despre arestarea mamei lui Yan, în timpul unei apariții alături de Stephen Bannon, la War Room Pandemic.

„Mama mea nu a făcut nimic rău”, a declarat ea la emisiunea lui Tucker Carlson, la Fox News. „Singurul motiv pentru care au arestat-o și au trimis-o la Beijing este că am spus adevărul despre COVID-19, lucru care i-a înfuriat.”
 
Pe 14 septembrie, Yan și trei colegi au publicat un articol științific în care exprimau anumite îndoieli că originea virusului SARS-CoV-2, care provoacă maladia COVID-19, ar fi una naturală. Dr. Yan a declarat la o primă prezență în emisiunea lui Tucker Carlson, pe 15 septembrie, că SARS-CoV-2 era un virus artificial și a fost intenționat eliberat în natură de guvernul chinez.

„Deci, prin prisma experienței mele, pot să vă spun că a fost creat în laborator… și că a fost răspândit în lume pentru a produce distrugeri.”

Yan a subliniat că știe originile și scopul pandemiei de COVID-19: „Am probe pentru a arăta de ce au făcut-o și cum au făcut.”

În plus, ea a declarat că „lumea științifică păstrează tăcerea și colaborează cu Partidul Comunist Chinez pentru că nu vor ca oamenii să cunoască adevărul”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews