ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin, președintele Rusiei a declarat că încă îi place ideologia comunistă și nu a renunțat la carnetul său de partid.

”Știți la fel ca milioane de cetățeni ruși că am fost membru al Partidului Comunist (USSR) și nu doar un membru obișnuit, unde am lucrat pentru o organizație pentru Securitatea Statului (KGB) pentru aproape 20 de ani”, a spus Putin, conform rbth.com.

Președintele Rusiei a continuat să vorbească despre ideologia comunistă și cea socialistă, el fiind de părere că idealurile umaniste ale acestora sunt extrase din Biblie.

„Mi-au plăcut foarte mult și îmi plac încă ideile comuniste și socialiste. Dacă ne uităm în manualul construirii comunismului, scos în tiraj mare în Uniunea Sovietică, vedem că el amintește foarte mult de Biblie. Nu e o glumă, este chiar un extras din Biblie”, a afirmat liderul de la Kremlin în cadrul unei reuniuni a Forumului Popular al Întregii Rusii.

Acesta a mai spus că acest manual pentru construirea comunismului are idei mărețe, cum ar fi, fraternitatea, egalitatea, fericirea, dar că ”aplicarea practică a acestor minunate idei în țara noastră a fost departe de ceea ce au expus socialiștii utopici”.

Vladimir Putin a mai spus că întreaga lume a acuzat regimul țarist de represiune, dar tot așa s-a dezvoltat și construirea statului sovietic.