ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Vladimir Putin a vorbit în termeni laudativi despre Donald Trump, candidatul republican la prezidențiale din SUA.
 
La conferința anuală de presă, la care au participat peste 1400 de jurnaliști ruși și străini, Putin a spus despre Trump că este un om "inteligent și plin de talent”, potrivit news-republic.com.

"A declarat că își dorește un alt nivel de relație cu Rusia, o relație mai profundă. Cum am putea să nu salutăm asta? Evident că salutăm această declarație”, a spus Vladmir Putin la conferința de presă.
 
Trump este candidatul favorit al lui Putin la președinția SUA, liderul de la Kremlin mărturisind că se roagă pentru el. Vladimir Putin îi întoarce astfel gestul, după ce candidatul republican a declarat că se roagă pentru Rusia. 

"Acest mod de a vorbi e ceea ce îi oferă o creștere a popularității”, a mai spus președintele rus despre miliardarul Donald Trump, referindu-se la declarațiile controversate pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului.