ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele rus Vladimir Putin a fost pus joi în dificultate în timpul "Liniei directe" cu populația - sesiunea anuală de întrebări-răspunsuri cu cetățenii ruși.

Adolescenta Varia Kuznețova, de 12 ani, l-a întrebat pe Putin: dacă Erdogan și Poroșenko s-ar îneca, pe care dintre cei doi ar sări să-l salveze mai întâi? Președintele rus a zâmbit și a spus că întrebarea fetei l-a pus în încurcătură.

"Atunci când cineva decide să se înece, el nu mai poate fi salvat. Dar noi, desigur, suntem gata să întindem o mână de ajutor și de prietenie oricărui partener al nostru, dacă acesta evident dorește" acest lucru, a răspuns Vladimir Putin, potrivit TASS, citată de Agerpres.

Președintele rus a subliniat că el consideră Turcia o țară prietenă, la fel și poporul turc, dar că există unele probleme cu unii oameni politici, al căror comportament nu este tocmai adecvat.

Rusia nu este și nu va ajunge într-o încercuire ostilă, s-a declarat convins președintele rus Vladimir Putin.