ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donna Brazile nu mai este la CNN după ce Wikileaks a dezvăluit că aceasta i-a trimis întrebările din cadrul dezbaterilor lui Hillary Clinton, de două ori. CNN a confirmat demisia acesteia.

Brazile a demisionat la jumătatea lunii octombrie, după ce au fost făcute dezvăluiri conform cărora Clinton a primit de la ea informații în avans privind întrebările care se vor pune în cadrul unor dezbateri la CNN.

În emailurile publicate, Donna Brazile îi oferă lui Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al lui Hillary Clinton, ponturi privind întrebarea despre pedeapsa cu moartea, de la emisiunea difuzată la CNN. Într-un alt email, aceasta îi informează pe John Podesta și Palmieri despre dezbaterea la care Clinton urma să participe în Michigan, privind ajutorarea unei familii otrăvite, potrivit RT, citată de B1 TV.

CNN a declarat că nu a oferit niciodată ponturi legate de întrebările care au fost puse în cadrul dezbaterilor sau emisiunilor televizate, iar Brazile a precizat că nu a avut acces la aceste informații și dacă ar fi avut, nu le-ar fi împărtășit candidaților.