Donna Brazile nu mai este la CNN după ce Wikileaks a dezvăluit că aceasta i-a trimis întrebările din cadrul dezbaterilor lui Hillary Clinton, de două ori. CNN a confirmat demisia acesteia.

Brazile a demisionat la jumătatea lunii octombrie, după ce au fost făcute dezvăluiri conform cărora Clinton a primit de la ea informații în avans privind întrebările care se vor pune în cadrul unor dezbateri la CNN.

În emailurile publicate, Donna Brazile îi oferă lui Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al lui Hillary Clinton, ponturi privind întrebarea despre pedeapsa cu moartea, de la emisiunea difuzată la CNN. Într-un alt email, aceasta îi informează pe John Podesta și Palmieri despre dezbaterea la care Clinton urma să participe în Michigan, privind ajutorarea unei familii otrăvite, potrivit RT, citată de B1 TV.

CNN a declarat că nu a oferit niciodată ponturi legate de întrebările care au fost puse în cadrul dezbaterilor sau emisiunilor televizate, iar Brazile a precizat că nu a avut acces la aceste informații și dacă ar fi avut, nu le-ar fi împărtășit candidaților.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews