ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania vrea să renunțe la 10% dintre angajații săi, adică mai bine de o mie de oameni, anunță Business Insider.

Toate operațiunile vor fi afectate, în special cele din Europa iar restructurările ar putea demara chiar în această lună. Yahoo e disperat să-și reducă cheltuielile fiindcă în ciuda încercărilor de a reveni în linie dreaptă, problemele persistă.

Timp de trei ani, directorul general Marissa Mayer a încercat diverse soluții fără succes, iar deja o parte dintre investitori cer schimbarea managementului.

Yahoo a mai jucat cartea concedierilor iar efectele nu au venit - anul trecut din companie au plecat peste o mie de oameni și totuși Yahoo nu s-a mișcat mai bine, ba chiar a pierdut 35% din valoarea acțiunilor în decursul lui 2015.

Întregul plan de reducere a cheltuielilor, pe partea de personal, pe partea de producție video și evenimente, riscă de fapt să golească compania de conținut. Iar în vreme ce Yahoo se gândește pe cine să mai dea afară, din companie nu vine nicio idee pentru a face Yahoo din nou atractiv.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews