ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spania ar putea ajunge în situația Greciei dacă aceleași măsuri de austeritate vor fi impuse ibericilor. Acesta este avertismentul dat de fostul ministru elen de Finanțe.

"Spaniolii trebuie să se uite în ograda proprie, la economia lor și la situația socială a populației, indiferent de ce se întâmplă în Grecia sau în orice altă parte. 
Pericolul de a deveni Grecia este tot timpul acolo și va deveni realitate dacă aceleași greșeli care au fost impuse Greciei se vor repeta", a spus Yanis Varoufakis.

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a folosit de situația Greciei pentru a câștiga capital de imagine pentru alegerile din acest an, criticând rivalii de la partidul de extremă stângă şi precizând că Spania va avea aceeași soartă ca elenii dacă aceștia vor ajunge la conducerea țării, potrivit b1.ro.