ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube a adăugat o restricție de vârstă la un videoclip al youtuber-ului transsexual Blaire White, care a distribuit un video cu parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii. După cum a stabilit YouTube, conținutul „s-ar putea să nu fie potrivit pentru spectatorii sub 18 ani”.

„YouTube a restricționat pe criterii de vârstă videoclipul meu care conține filmări ale paradei Mândriei”, a anunțat White pe Twitter. „Dacă nu este potrivit ca minorii să vizioneze [astfel de clipuri] pe Youtube, cum este potrivit ca ei să meargă la evenimentele reale?”

Într-o declarație pentru Post Millennial, White a spus: „În afară de frustrarea că această măsură a YouTube îmi limitează capacitatea de a vorbi despre ceea ce se întâmplă la paradele Mândriei, de fapt, nu contest decizia lor, deoarece îmi întărește opinia că [paradele] Pride NU sunt pentru copii."

„Adevărata problemă este de ce un eveniment considerat prea nepotrivit ca să apară pe Youtube este privit, din punct de vedere cultural, ca fiind adecvat pentru participarea copiilor”, a concluzionat White.

În videoclipul intitulat „Luna Mândriei 2023 este o mizerie fierbinte!”, Blaire a prezentat un video de la o paradă a „Mândriei” din LA, postată pe Twitter de Libs of TikTok, care arăta un bărbat în echipament sexual cu lanțuri de sclav fiind biciuit în spatele unui camion.

„Nu e pentru copii, nu duci copiii la parada «Mândriei»”, a spus White în videoclip. „Ce are de-a face a-i duce pe copii [la aceste parade] cu educarea copiilor în ceea ce privește acceptarea persoanelor gay sau trans?”

White a subliniat că aceste videoclipuri de la paradele „Pride” apar în fiecare an. „Twitter-ul este plin de videoclipuri virale cu această oroare care se întâmplă la Pride.”

Pe măsură ce manifestările anormalului la evenimentele Pride au devenit o normă, un TikToker s-a afișat topless la Casa Albă, unde a fost sărbătorită „luna Pride”. Lui Rose Montoya i s-a interzis ulterior să mai participe la evenimentele viitoare la Casa Albă, dar acest lucru i-a făcut pe unii să se întrebe: dacă nu este potrivit pentru Casa Albă, atunci de ce ar fi potrivit pentru copii?