Rusia a mobilizat zeci de tancuri și echipamente militare în regiunea Rostov, la doar zece kilometri de granița cu Ucraina, anunță presa ucraineană, care menționează că o înregistrare video în acest sens a fost postată pe canalul de YouTube al agenției Reuters.

În înregistrare se vede cum blindatele sunt deplasate cu trenul și ajung în stația Pokrovskoe, din regiunea rusă Rostov, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Recent, Uniunea Europeană a extins sancțiunile impuse Rusiei pentru amenințarea integrității teritoriale a Ucrainei până la 15 septembrie 2017.

Decizia impunerii de sancțiuni Rusiei a fost luată în 2014, odată cu agravarea crizei din estul separatist al Ucrainei, unde și în prezent au loc confruntări între rebelii pro ruși și forțele Kievului.

Imaginile video pot fi urmărite AICI

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.