Rusia a mobilizat zeci de tancuri și echipamente militare în regiunea Rostov, la doar zece kilometri de granița cu Ucraina, anunță presa ucraineană, care menționează că o înregistrare video în acest sens a fost postată pe canalul de YouTube al agenției Reuters.

În înregistrare se vede cum blindatele sunt deplasate cu trenul și ajung în stația Pokrovskoe, din regiunea rusă Rostov, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Recent, Uniunea Europeană a extins sancțiunile impuse Rusiei pentru amenințarea integrității teritoriale a Ucrainei până la 15 septembrie 2017.

Decizia impunerii de sancțiuni Rusiei a fost luată în 2014, odată cu agravarea crizei din estul separatist al Ucrainei, unde și în prezent au loc confruntări între rebelii pro ruși și forțele Kievului.

Imaginile video pot fi urmărite AICI
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews