ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Sectorul 1 se scufundă sub gunoaiele incompetentei „impostoare cu o voracitate excesivă de parvenire politică și o armată de lingăi fără creier” - ca să o cităm pe o fostă purtătoare de cuvânt a USR care o descrie perfect pe Clotilde Armand - președintele Klaus Iohannis a ales să culeagă de Ziua Gunoaielor, ecologic, resturi ajunse în natură. De ce nu o fi venit în Sectorul 1 ca să salveze populația asaltată de șobolani și căpușe, nu știm.

Celebrul director al BURSA, supranumit MAKE, a ilustrat ziarul de azi cu o copertă artistică a Ateneului, în prag de sufocare, la care noi l-am adăugat și pe dl. președinte. De asemenea, MAKE ne oferă și un clip de prezentare al Sectorului 1 al Capitalei europene București (Micul Paris), care de la alegerile locale controversate și-a adăugat și sloganul Liberté, égalité, gunoi e!

VIDEO de MAKE: