ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imaginația „autorităților” nu mai are limite, atunci când vine vorba să-i motiveze pe români la vaccinarea cu serurile experimentale Covid. Dacă de cele mai multe ori amenințările și presiunile au dat efectul contrar, se încearcă și coruperea prin diferite avantaje materiale. Imaginare, în cazul tombolei de față - având în vedere că din 41 de premii la câteva mii de participanți, probabilitatea e prea mică să fii câștigător chiar tu. Ceea ce nu îi împiedică pe cei de la DSP, Prefectura și Ambulanța județului Dâmbovița să promită marea cu sarea la vaccinarea din localitatea Doicești, aflată la 8 km. de Târgoviște. Întrebarea este: merită să-ți riști pielea pentru un câștig iluzoriu, combinat cu posibile efecte secundare capabile să te facă inapt de a te mai bucura de ceva în viață (ba chiar și de viață)?

Remarcăm că rezultatul tombolei se va anunța în prima zi după rapel, deci participanții sunt obligați să se injecteze de două ori ca să câștige o dată (sau niciodată, în funcție de noroc). Cât de etic și legal este să se recurgă la astfel de strategii de „cointeresare” la vaccin îi lăsăm pe organizatori să răspundă.

„Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Primăria comunei Doicești și Serviciul de Ambulanță Dâmbovița organizează maratonul de vaccinare pentru prevenirea infecției SARS-COV 2.

Evenimentul va avea loc în localitatea Doicești, jud. Dâmbovița, în perioada 5-6 iunie/26-27 iunie rapel, între orele 8.00 - 20.00, la Casa de Cultură-Colonie.

Acțiunea este una inedită, fiind implicate și premii asigurate de grupul Soceram-Cemrom, în cadrul unei tombole organizate cu aceasta ocazie.

în urma administrării vaccinului, persoanele se vor putea înscrie la tombola ce va cuprinde următoarele premii*:

  • Premiul cel mare – 1 Dacia Logan
  • 20 Smart TV Samsung
  • 20 combine frigorifice Arctic.
 
*extragerea premiilor va avea loc in data de 28 iunie 2021”, se arată pe pagina de Facebook a sponsorului, firma de materiale de construcții SOCERAM