ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o săptămână după ce a mers la „Dineu cu proști” - spectacol doar pentru cei vaccinați - de la Teatrul Național, premierul Florin Cîțu a fost prezent azi la Circul Metropolitan București pentru a inspecta centrul de vaccinare încropit ad-hoc.

„Astăzi tot Guvernul a mers în țară pentru a susține campania de vaccinare. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru demersul lor!  Oamenii trebuie să știe că acest Guvern face tot ce se poate pentru a duce vaccinarea cât mai aproape de oameni. 

Eu am fost la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan din Capitală. Felicitări pentru organizare! Simplu și rapid! Am vorbit cu persoane care s-au vaccinat cu Pfizer si Astrazneca. Oamenii sunt optimiști, românii vor revenirea la normalitate. Iar eu am încredere în români și sunt optimist! Hai că se poate!”, a transmis Florin Cîțu pe Facebook

De altfel, toată săptămâna premierul a postat numai despre vaccinare (5 milioane de țepuiți până la 1 iunie) și „creșterea economică”, într-un divorț total față de realitate. Dacă proverbul „Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești” ar fi rescris și adaptat în cazul lui Cîțu, el ar suna astfel: „Spune-mi pe unde umbli ca să-ți spun cine ești”. „Dineu cu proști”, Circul Metropolitan, numai destinații „selecte”! Ne întrebăm care va fi următoarea.