ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tineri din grupurile Baricada 2009 și N.O.I. au afișat azi, la Cobadin, un mesaj în memoria lui Gogu Puiu, lider important al mișcării de rezistență anticomunistă din Dobrogea, numită „Haiducii Dobrogei”:

„Erou care nu s-a predat în luptele cu securitatea din 19 iulie 1949 de la Cobadin, Gogu Puiu rămâne un exemplu veșnic PREZENT!”, au scris aceștia pe pagina de Facebook Noi Românii.

„... sufletele se duc la locul lor, își au toate un rost. Toată credința ortodoxă are la temelie numai și numai învierea morților. Orice teorie, fără învierea morților, pentru Biserica Ortodoxă nu are nici o valoare.” - Gogu PUIU

Interesant de observat că bolșevicii sataniști din NKVD au executat membrii prinși ai grupării de rezistență armată „Haiducii Muscelului”, condusă de Toma Arnăuțoiu, exact 10 ani mai târziu, în noaptea de 18 spre 19 iulie 1959.

Dumnezeu să-i odihnească la loc de cinste împreună cu Drepții Neamului Românesc!