ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ca să înțelegem mai bine de ce media pune tunurile pe biserică, media pe care știm cu toți cine o manevrează și în ce scop.

Așadar după Polonia în România creștinii participă la slujbele religioase cel puțin 1 data pe luna, fiind și noi in sfârșit pe un loc fruntaș, nu ca de obicei pe la mijloc sau la coadă.

Hai că până la urmă nu suntem lepădăturile Europei cum vor unii să ne facă să credem.”, a scris publicistul Mircea Morar pe pagina sa de Facebook exemplificând cu o hartă realizată pe baza unui studiu al Centrului de Cercetări Pew care mai arată și că România este prima țară în rândul celor mai religioase țări din Europa (55% dintre adulții din România sunt „foarte religioși”, pe baza unui indice general, iar 44% se roagă zilnic) - alături de Basarabia (Republica Moldova) și urmată de Armenia (51%) Georgia (50%), Grecia (49%) ș.a.. FOTO: