Locații: Anglia
News.ro

Momente înfiorătoare la meciul dintre Manchester United și Norwich. Suedezul Lindelof a avut probleme respiratorii, la fel ca în cazul lui Aguero. ACTUALIZARE: Scene șocante și la Napoli, unde mijlocașul Zielinski a acuzat dureri în piept

David de Gea a recunoscut că a avut flashback-uri ale prăbușirii lui Christian Eriksen la Euro, după ce l-a văzut pe colegul său de la Manchester United, Victor Lindelof, suferind dificultăți de respirație în timpul meciului cu Norwich 

Roger Waters de la Pink Floyd dă de pământ cu Zuckerberg după ce i s-a oferit o sumă uriașă pentru ca Instagram să folosească o piesă din repertoriul trupei: „Răspunsul meu e: Du-te n****, în niciun caz”

Roger Waters de la Pink Floyd a lansat un atac la adresa Facebook și a lui Mark Zuckerberg, după ce a dezvăluit că a refuzat "o sumă uriașă de bani" pentru drepturile de a folosi unul dintre cântecele trupei într-o reclamă pe Instagram, relatează Daily Mail.

foto: cfr.org

China se burzuluiește la NATO și G7: ”Dacă cineva dorește să ne pună o provocare sistemică, nu vom rămâne indiferenți (...) Zilele în care deciziile globale erau dictate de un grup mic de țări au dispărut de mult.”

Națiunile G7, reunite în Marea Britanie, în weekend, au atras atenția China în legătură cu drepturile omului în regiunea Xinjiang și au cerut ca Hong Kong să păstreze un grad ridicat de autonomie și au cerut o anchetă completă a originii coronavirusului în China, potrivit Reuters.

foto: Al Jazeera

Biden promite că ii va arăta lui Putin, la Geneva, care sunt ”liniile roșii”. După gafele recente de la Cornwall, unde s-a făcut de râs în fața liderilor europeni, Președintele SUA se va rezuma doar la o linie roșie, cea din buletin

Președintele Biden s-a făcut de râs la summitul G7 când a încercat să-l corecteze pe premierul britanic Boris Johnson pentru că nu l-a prezentat pe "președintele Africii de Sud" - deși Johnson îl prezentase deja, precizează NY Post.

Profimedia/ Digisport

Primele reacții după ce Stanciu și Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze pentru mișcarea soroșistă „Black Lives Matter”. Gigi Becali despre gesturile jucătorilor englezi: „Sunt niște gesturi false, sunt făcute la cererea unor fundații”

Înainte de începerea meciului amical Anglia-România, disputat pe Riversite Stadium din Middlesbrough, fotbaliștii englezi au îngenuncheat pentru mișcarea „antirasistă” Black Lives Matter, gest care a fost preluat și de echipa națională a României, mai