Locații: Armenia

Miting de solidaritate cu Refugiații Armeni din Nagorno-Karabakh, după ce mii de civili au fost masacrați și sute de copii au rămas fără părinți. LUNI, ORA 17, PIAȚA VICTORIEI!

Uniunea Armenilor din România și Arhiepiscopia Bisericii Armene din România organizează luni, 9 octombrie, începând cu ora 17:00, în Alveola Media din Piața Victoriei (latura cu Parcul Kiseleff) un miting de solidaritate pentru a susține refugiații armeni din regiunea Arțakh (Nagorno-Karabakh). 

ÎPS Teodosie, după ce a fost din nou hărțuit de Poliție, la o înmormântare: Ne exprimăm dreptul nostru de a ne închina la Sfântul Andrei și îi chem pe toți românii să se închine. Acesta e lucrul lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate să-l strice

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a avut vineri seară o intervenție în direct la România TV, unde a vorbit despre noua tulburare produsă de polițiști vineri la slujba înmormântării unui preot, oficiată de arhiereu, dar și despre faptul că va organiza luni pelerinajul de la Mănăstirea „Peștera Sfântului Andrei”

Foto: Captura RFE/RL

Armenii își dau foc caselor și își iau rămas bun în lacrimi de la Mănăstirea Dadivank, înainte de a părăsi regiunea "pacificată" de Armata Rusă. Putin și Soros, acuzați că au "lucrat" la unison Armenia

Armenii din disputatul district Kalbajar din regiunea Nagorno-Karabah și-au luat vineri, 13 noiembrie 2020, rămas bun de la Mănăstirea Dadivank, construită în secolul al IX-lea, întrucât zona este pe cale de a fi retrocedată Azerbaidjanului, în urma unui acord internediat de Federația Rusă.