Locații: Australia

Fanaticii vaccinării își pot face seppuku: ”VACCINUL” A FOST COMPLET INUTIL. Raportul Marii Britanii pe 2023 certifică: 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost COMPLET VACCINAȚI. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?

În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat "Death by Vaccination Status, England" (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai.

Studiu de caz: Primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați - “Guvernele au mințit, au ucis oameni și și-au acoperit vinovăția prin escaladarea crimelor lor”

Bloggerul Peter Halligan a distribuit o postare care analizează datele legate de mortalitate după lansarea vaccinării anti-Covid în statul Queensland din Australia și după impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie. Datele arată creșterea ulterioară semnificativă a numărului de infectări și decese, precum și faptul că primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați.

BOMBĂ! Un purtător de cuvânt al Pfizer recunoaște în timpul audierii din Senatul australian că angajații lor au primit un lot special de vaccin anticovid, diferit de cel distribuit publicului - VIDEO

Într-o dezvăluire șocantă făcută în timpul unei audieri în Senatul australian, un purtător de cuvânt al Pfizer a dezvăluit că gigantul farmaceutic a importat un lot special de vaccinuri COVID-19 doar pentru programul de vaccinare a angajaților, notează The Gateway Pundit.