Locații: Brazilia

Iohannis se pregătește de o corvoadă de 8 zile în America de Sud unde se va întâlni numai cu președinți de stânga: din Brazilia, Argentina și Chile. Miza este "redinamizarea interacțiunilor bilaterale la nivel politico-diplomatic, respectiv sectorial"

Vizitele se vor desfășura în perioada 18-26 aprilie și urmăresc relansarea dialogului la nivel înalt cu statele Americii Latine și "redinamizarea interacțiunilor bilaterale la nivel politico-diplomatic, respectiv sectorial", a adăugat sursa citată.

Președintele Braziliei, vaccinat, infectat, iar acum bolnav de pneumonie. Recent, îi îndemna pe brazilieni să se vaccineze cu a patra doză anticovid și îi amenința pe părinți că nu vor primi ajutor de la stat dacă cei mici nu sunt vaccinați. ADIO, CHINA!

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva și-a anulat vizita în China, prevăzută în perioada 27-31 martie, din motive medicale, a anunțat sâmbătă un purtător de cuvânt. Lula a fost diagnosticat cu o bronhopneumonie virală.

Președintele brazilian Lula da Silva anunță noul sistemul de credit social: Membrii familiei trebuie să fie vaccinați. Nu ne putem juca. Dacă sunt 10 vaccinuri de Covid disponibile, le voi lua

Lula da Silva va cere ca membrii familiei să fie vaccinați pentru a continua să primească beneficii. Vestea vine prin intermediul publicației The Rio Times, care descrie programul Bolsa ca fiind "un program de asistență socială pentru cele mai sărace familii din Brazilia".