Locații: Bruxelles

Camera Deputaților se laudă cu primul român ales în Biroul Executiv al Parlamentului European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive ale LGBT-iștilor - Cătălin Teniță, deputat REPER: ”România devine un pol puternic în acest for internațional”

Cătălin Teniță este primul deputat român ales în Biroul Executiv al European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights, la conferința Women Deliver 2023 din Kigali, Rwanda, anunță Camera Deputaților.

Ilustrație: LifeSiteNews/ Shutterstock

BOMBĂ! UE și OMS anunță un sistem global de certificate COVID pentru vaccinuri: ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”

Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri, în cadrul unei conferințe de presă comune care a avut loc la Geneva, la 5 iunie.

Marius Balo și Raphaël Glucksmann, europarlamentar francez și membru marcant al Alianței Inter-Parlamentare privind China (IPAC)

Marius Balo, teologul clujean care a fost întemnițat pe nedrept timp de 8 ani într-o închisoare din China comunistă: Am asistat la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată

Iubiți prieteni, această săptămână a avut o însemnătate cu totul specială pentru mine. Am fost invitat să particip, de marți până joi, la dezbaterile din plenul Parlamentului European și să asist la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată.

Foto: InPolitics.ro

Blasfemie în Parlamentul European - Mântuitorul înconjurat de homosexuali îmbrăcați ca sclavi sadomasochiști într-o expoziție a unei lesbiene. Dacă în locul lui Iisus era Mahomed probabil Bruxelles-ul era acum în flăcări

O expoziție la Parlamentul European de la Bruxelles, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, a stârnit furie în rândul politicienilor de dreapta din Italia și Polonia, care au catalogat-o drept „blasfemie”, scrie siteul mariustuca.ro, citînd The Times.

Foto: Facebook/ AUR

După protestul la Bruxelles, AUR anunță un nou protest, la București, pe 6 mai, împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”

Alianța pentru Unirea Românilor anunță că va organiza un protest pe data de 6 mai în fața Palatului Parlamentului împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”.

Începând de azi, Sanna Marin nu va mai evolua pe cursa Helsinki - Kiev

Finlanda intră în NATO cu numărul 31 dar fără Sanna Marin. Dreapta și Naționaliștii au câștigat alegerile din Finlanda și tânăra petrecăreață social-democrată și-a recunoscut înfrângerea. Rusia se încordează pe graniță

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul NATO, Finlanda va deveni marți, 4 aprilie 2023, cel de-al 31-lea membru al NATO, chiar înainte de o reuniune de două zile a miniștrilor de externe aliați. Secretarul general Jens Stoltenberg a salutat