Locații: București

Nicușor Dan și Securitatea: Primarul Capitalei NU A NEGAT. Opinia Specialistului: ”Când ești candidatul USR-ului cu un trecut multi-securist și al d-lui Ludovic Orban, fiu de securist și el, ar fi și nefiresc să nu faci și tu parte din aceeași tagmă”

Mai întâi el spune că "În relația cu autoritățile statului de atunci am avut doar acele interacțiuni obligatorii conform legislației din acei ani pentru toți românii care călătoreau în străinătate”. Doar că "numai acele interacțiuni" presupuneau în mod categoric și să torni la Securitate.

Sergiu Moroianu, soțul Clotildei Armand (st), fratele lui Andrei Moroianu (dr), care apare ca informator al Securității alături de Nicușor Dan (jos), într-un Raport din 1988 publicat de Realitatea Plus

Cumnatul Clotildei Armand apare ca informator al Securității în Documentul despre Nicușor Dan publicat de Realitatea PLUS. Andrei Moroianu și-a turnat în mod fals doi colegi de liceu, ca să se răzbune pe ei. Un alt matematician celebru prezent în Raport

Andrei Moroianu, cumnatul și susținătorul Clotildei Armand, apare de asemenea ca informator în Nota Securității despre Nicușor Dan, publicată azi de Realitatea Plus (DOCUMENTUL AICI). Nicușor Dan a replicat azi că nu a avut nici un Angajament semnat cu Securitatea. El are deja două Adeverințe curate de la CNSAS.

George Simion îi cere ofițerul (r) SRI George Tuță, fost șef de cabinet al lui Hellvig, în prezent candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, să-și dea demisia de onoare din Parlament. Tuță apare alături de Coldea și Kovesi (FOTO)

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerera lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. „Toți cei care au făcut parte dintr-un Binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii", a afirmat președintele AUR, citat de Realitatea.net.

BOMBĂ: Sinistrul pandemiei Nelu Tătaru zis Sac-Negru-de-Plastic a fost racolat de Securitate încă de pe băncile școlii. Șefii SRI Maior și Coldea l-au acoperit. DOCUMENTE CNSAS

De subliniat că noua Adeverință stipulează că Serviciul Român de Informații semnalase CNSAS la acea dată că Nelu Tătaru NU FIGURA în Dosarul de Rețea în care ulterior, în 2021, A APĂRUT drept informator al Securității cu Angajament semnat. La data respectivă șefi ai SRI erau George Maior și Florian Coldea.

27 mai: Ridicarea la Ceruri a lui Tudor Vladimirescu, conducătorul Revoluției Române de la 1821. Domnul Tudor: Mai înainte de a ridica steagul spre a cere drepturile patriei mele m-am îmbrăcat în cămașa morții pentru Țară. VIDEO: TUDOR (1963)

Tudor a fost ucis în noaptea lui 27 mai. „Am auzit cei ce ne aflam în curte două detunături de pușcă spre odaia lui Caraiva, ce era în fundul curții Mitropoliei, unde ședea și egumenul Chiril. A doua zi de dimineață s-a zvonit