Locații: Bulgaria

Patriarhul Porfirie al Serbiei a emis o declarație de susținere a Bisericii Ortodoxe Ucrainene: ”Biserica se roagă constant pentru pace, pentru a înlocui dușmănia și ura dintre oameni și popoare cu prietenie și iubire”

La 28 martie 2023, site-ul oficial al Bisericii Ortodoxe Sârbe a publicat o declarație a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Sârbe în legătură cu ultimele evenimente din jurul Bisericii Ortodoxe Ucrainene în general și a Lavrei Kiev-Pecerska în special.

Imagini: TAROM

Când or să cadă avioanele din cauza vaccinării piloților cine o să plătească? Comandantul aeronavei aterizate de urgență pe Otopeni și-a pierdut cunoștința în timpul zborului. Dacă secundul era la toaletă azi aveam 184 de morți plus personalul TAROM

În momentul când se afla deasupra Bulgariei, pilotul de 30 de ani, mai exact comandantul aeronavei, a rămas într-o stare de inconștiență, și prin urmare a fost luată decizia ca aeronava să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Otopeni

Ilustrație: adaptare de la Gandul.ro

Bulgaria a anunțat că reziliază contractele de vaccinuri cu Pfizer în timp ce distruge milioane de doze nefolosite. Polonia, Cehia și Lituania susțin aceeași poziție. România încă se mai gândește cum să procedeze cu sutele de milioane de euro promise

Ministrul Sănătății Bulgariei a anunțat Comisia Europeană că Bulgaria este în favoarea rezilierii contractului cu BioNTech/Pfizer. Această poziție este susținută și de Polonia, Republica Cehă și Lituania, a mai spus el.

Șerban Cionoff: Ai greșit adresa, Guido Reil! Suntem noi buni creștini, dar asta nu înseamnă că, dacă un neobrăzat de peste mări și țări ne-a dat o palmă, noi trebuie să întoarcem și celălalt obraz!

A trecut ceva vreme de când europarlamentarul german Guido Reil a declarat că România este „Vestul Sălbatic (Wild West-ul) din inima Europei” și nici de la Palatul Cotroceni, nici de la Palatul Victoria, nici de la Ministerul de Externe nu a venit o reacție fermă, categorică și demnă la asemenea inadmisibile ziceri.