Locații: China
FOTO: Dr. Richard Cheng

Dr. Richard Cheng, medic din Shanghai, despre tratamentul intravenos cu doze mari de vitamina C efectuat în spital pentru cazurile severe și critice de pacienți infectați cu coronavirus (traducere din limba engleză)

Un grup de medici, furnizori de servicii medicale si oameni de stiinta s-au intalnit online azi pentru a discuta folosirea dozelor mari de Vitamina C administrata intravenos in cadrul tratamentului pentru cazurile moderate si severe de viroza generata de coronavirus (CoVid-19). 

Foto: DanTomozei.ro

Dan Tomozei, jurnalist român de la Beijing: Vă cer să nu mai acceptați manipulările media, decupajele stridente din realitatea Chinei, isteria generată în țară pe o temă care aici este tratată cu responsabilă acțiune, decență și calm!

Jurnalistul român Dan Tomozei, care trăiește în China din octombrie 2010, a publicat pe site-ul său o opinie despre îmbolnăvirile cauzate de noul coronavirus în republica populară și în lume. El consideră că isteria relatărilor din presa românească e nejustificată, având în vedere că