Locații: China
Ilustrație - The Times și Igor Chudov: Cum prevenim următoarea pandemie? Pedepsiți-i pe cei care au declanșat-o pe prima!

Deci virusul Covid este o armă biologică până la urmă - după cum admite acum și The Times!? Ce vor face ”fact-check”-erșii soroșiști și sieiști de la Factual și Veridica? Cum prevenim următoarea pandemie? Pedepsiți-i pe cei care au întreținut-o pe prima!

Un articol fascinant din The Times confirmă faptul că aproape tot ceea ce am spus despre originea Sars-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, este adevărat, aserțiune la care ne raliem și noi, ActiveNews, site independent reclamat obsesiv de soroșiști și sieiști de pripas auto-intitulați ”fact-check”-erși

Profețiile scrise și nescrise ale lui Soros: Trebuie să cenzurăm internetul, să plusăm pe ”încălzirea globală”, să finalizăm războiul din Ucraina, să facem pace cu China și să punem capăt democrației odată cu Marea Resetare

O înfrângere a Rusiei în Ucraina și o diminuare a tensiunilor sino-americane ar putea crea spațiu pentru ca liderii mondiali să se concentreze pe combaterea schimbărilor climatice, care amenință să ne distrugă civilizația. Dar există doar o cale îngustă și sinuoasă care duce la acest rezultat.

Marius Balo și Raphaël Glucksmann, europarlamentar francez și membru marcant al Alianței Inter-Parlamentare privind China (IPAC)

Marius Balo, teologul clujean care a fost întemnițat pe nedrept timp de 8 ani într-o închisoare din China comunistă: Am asistat la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată

Iubiți prieteni, această săptămână a avut o însemnătate cu totul specială pentru mine. Am fost invitat să particip, de marți până joi, la dezbaterile din plenul Parlamentului European și să asist la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată.

Începutul sfârșitului dolarului american și pericolul instaurării societăților fără numerar. „Vom fi închiși ca într-un țarc din care nu va mai exista scăpare”

Într-un video recent, care a devenit viral pe Internet, acumulând până în prezent peste 6.300.000 vizionări, Clayton Morris, realizator american de emisiuni pe teme financiare, prezintă pe scurt istoria ascensiunii și declinului inevitabil al dolarului american, avertizând, în același timp, cu privire la instaurarea unui stat al supravegherii, în care nu vor mai fi acceptați banii de hârtie.