Locații: China

Pași rapizi pentru implantarea microcipurilor ca modalitate de plată și identificare. Marea Resetare ne vrea hăcuiți ca niște animale cu cip. Propagada a ajuns în România: implantați-vă ca să fie bine. Este sigur și eficient - VIDEO

Adus în România, olandezul explică: „Pe cipurile implantate sunt stocate un portofel, asigurarea de sănătate și alte documente personale.” Le folosește și pentru a-și deschide ușa casei sau pentru a-și porni mașina electrică Tesla.

Foto: ABC News

Dictatura Covid merge mai departe: Protestele împotriva restricțiilor draconice ale regimului Xi Jinping au fost înăbușite. Autoritățile au luat măsuri drastice, inclusiv percheziționarea telefoanelor și a locuințelor

Protestele din China împotriva restricțiilor Covid, care au izbucnit în weekend, par să se fi stins, după ce autoritățile au luat măsuri drastice. În mai multe orașe a fost raportată o prezență intensă a poliției, iar unele adunări au fost înăbușite.

Adevărata față a politicii „Zero Covid” din China. Forțele de ordine au trecut la „reprimarea actelor ilegale și criminale care încalcă siguranța personală a cetățenilor”

Autorirtățile chineze continuă să aresteze oamenii care nu respectă restricțiile anticovid. În districtul Lanshan, forțele de ordine au bătut câțiva localnici. Îmbrăcați în costume de protecție, agenții din forțele de securitate au „reprimat actele ilegale și criminale care încalcă siguranța personală a cetățenilor”.