Locații: Dacia

Cum s-ar putea reactiva Mitropolia Tomisului - o zicere a Profesorului Constantin Barbu care întregește descoperirea excepțională a Mitropolitului Marcus al Tomisului Daciei în scriptele despre Niceea și o Scrisoare Deschisă către Sfântul Sinod. VIDEO

În contextul descoperirii fabuloase a Profesorului Constantin Barbu privind participarea din Dacia a Mitropolitului Marcus al Tomisului la primul Sinod Ecumenic de la Niceea din 325, desfășurat sub auspiciile Sfântului Împărat Constantin cel Mare, la Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis a avut loc o conferință cu totul specială.

Casa de Cultură Schiller, invitație la conferința STATUI și reprezentări DE DACI în arta Romană, Renaștere și Baroc - de Leonard Velcescu. Joi, la ora 18:00. Intrarea liberă!

În cadrul evenimentelor dedicate istoriei și culturii române, Casa de Cultură „Friedrich Schiller” (Str. Batiștei nr. 15) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București vă invită joi, 9 martie 2023, ora 18.00, la conferința Statui și reprezentări de daci în arta romană, Renaștere și Baroc.