Locații: Europa

Cele mai mari companii de telefonie dau startul digitalizării Europei, într-un proiect inițiat de UE. Sunt vizate 19 țări

În cadrul unei inițiative de referință care vizează securizarea și simplificarea domeniului digital pentru cetățenii din întreaga Uniune Europeană, trei dintre principalii operatori de telefonie mobilă de pe continent - O2 Telefónica, Deutsche Telekom și Vodafone - colaborează cu UE pentru a efectua un amplu test pe teren al identităților digitale.

Lector Universitar Dr. Sorin Suciu: „Criza continuă... Paratopia mass-mediei de șoc în era dromocrației” VIDEO în română, prelegere în engleză

Starting from a current ambiguous collocation and from one of Denzel Washington’s statements regarding the urgent need for mastering the seemingly paradoxical art of avoiding misinformation when you have to be informed, our paper tries to reveal the way in which, using the mass-media, the nowadays rulers are manipulating the news.

A APĂRUT! PLANDEMIC 3 - De la Marea Resetare la Marea Deșteptare. Cabala Woke racordată la Era Covid expusă într-un film documentar excepțional tradus în română pentru cititorii ActiveNews - PREMIERĂ VIDEO

”Marea Deșteptare” face o treabă „sigură și eficientă” în a evidenția modul în care Covid și agenda woke sunt folosite ca parte a unei preluări comuniste/totalitare a lumii noastre de către o cabală corporatistă/ guvernamentală transnațională.

Ilustrație: LifeSiteNews/ Shutterstock

BOMBĂ! UE și OMS anunță un sistem global de certificate COVID pentru vaccinuri: ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”

Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri, în cadrul unei conferințe de presă comune care a avut loc la Geneva, la 5 iunie.