Locații: Facebook

UDMR nu primește lecții de morală de la Băsescu, „informatorul securist” care „și-a trădat propriul partid”, potrivit lui Hegedus Csilla. „Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine”

UDMR contraatacă, după ce Traian Băsescu a numit „soluția imorală la guvenare” coaliția formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen. În replică, Hegedus Csilla, purtătoarea de cuvânt a UDMR, îl numește pe fostul lider PD-L „Petrov, informatorul securist”, acuzându-l că „și-a trădat propriul partid”

Avocat Ana-Corina Săcrieru, despre Referendumul pentru Familie: Nu avem voie să uităm nici partidele politice care toate au întors spatele interesului cetățenesc de a avea un vot democratic organizat

La un an de la Referendumul constituțional despre Căsătorie, desfășurat în 6-7 octombrie 2018, avocata Ana-Corina Săcrieru a distribuit pe pagina sa de Facebook ultimul comunicat de presă al Comitetului de initiativă cetătenească de revizuire a Constitutiei, anterior Referendumului.

Klaus Iohannis: Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide! Răzvan Cuc: V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte!

„Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide”, a declarat sâmbătă, la Iași, președintele Klaus Iohannis, despre tragicul accident rutier din județul Ialomița, soldat cu 10 morți și 8 răniți, potrivit Digi 24. În replică, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a reproșat lui Klaus Iohannis că speculează tragedia în scopuri electorale.

Foto: codigooculto.com

Jurnalista Sorina Matei despre falsificarea probelor ADN: Au băgat un eșantion și-a ieșit ce-au vrut ei

Jurnalista Sorina Matei demonstrează pe Facebook că, în anumite condiții, evaluarea probelor biologice (ADN) poate oferi dovezi false în instanță, citând un caz rămas celebru în Justiția americană. Aceste dezvăluiri survin pe fondul disparițiilor de minore din județul Olt, caz în care anchetatorii se axează exclusiv pe versiunea omuciderii, indicată de Gheorghe Dincă, și forțează rudele victimelor să acorde noi probe biologice

Deputatul PNL, Matei Dobrovie: Să sperăm că dreapta europeană va conduce UE în următorii ani. E nevoie de revenirea la fundamentele creștine, de curaj și înțelepciune!

Deputatul PNL, Matei Dobrovie, afirmă într-o postare pe contul lui de socializare, că partidul său îl susține pe creștin-democratul Manfred Weber pentru președinția Comisiei Europene, criticându-i pe Dacian Cioloș și grupul Renew Europe (fost ALDE) din Parlamentul European pentru că nu sprijină „dreapta europeană”, reprezentată de PPE.