Locații: Filipeștii de Pădure

EXCLUSIV. Dr Adrian Cacovean îl contrazice pe dr. Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.” Fuga autorităților de morții post-vaccin. Dr Lucian Duță: „Oamenii sunt vaccinați ca vitele!”

Ultimele cazuri de morți în urma vaccinului, din Prahova și Vaslui, ne relevă din nou incompetența și cinismul autorităților dar mai ales fuga de responsabilitate. Nimeni nu este vinovat, cu excepția morților, și - evident - chiar înainte de autopsii se afirmă sus și tare în toate comunicatele că vaccinul nu are nici o legătură cu decesul. Chiar așa să fie?

Casa victimelor din satul Minieri, Filipeștii de Pădure. Foto: Observatorul de Prahova

Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA. IPJ Prahova: „Moartea a fost NATURALĂ”. Pe certificatele de deces cauza este „Covid”. DOCUMENTE

Soții Dulgheru din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului. Fiica celor doi este în stare gravă la ATI.