Locații: Franţa

Lector Universitar Dr. Sorin Suciu: „Criza continuă... Paratopia mass-mediei de șoc în era dromocrației” VIDEO în română, prelegere în engleză

Starting from a current ambiguous collocation and from one of Denzel Washington’s statements regarding the urgent need for mastering the seemingly paradoxical art of avoiding misinformation when you have to be informed, our paper tries to reveal the way in which, using the mass-media, the nowadays rulers are manipulating the news.

Bilanțul primelor patru nopți de răscoală a minorităților în Franța: 2.000 de automobile incendiate, 700 de magazine sparte, jefuite sau incendiate, 200 de polițiști răniți, 2.186 de arestări (în primele două nopți)

Câteva remarci. De când e Macron președinte, îmi amintesc de cel puțin alte trei mișcări de stradă. În 2018 a început lungul șir de mitinguri ale „vestelor reflectorizante”, după o mică scumpire pentru a benzinei, care afecta navetiștii.

Take Ionescu, Aurel și Emil Cioran, Pr. Constantin Virgil Gheorghiu - Veșnica lor pomenire!

Pomenim trei Mari Români: Emil Cioran - 20 iunie 1995, Take Ionescu - 21 iunie 1922, 101 de ani de la moarte - își așteaptă refacerea statuii topită de comuniști, Pr. Constantin Virgil Gheorghiu - 22 iunie 1992 - în integrală la Sophia

Fără îndoială acest om care posedă o mare virtute, ambițiunea, posedă și toate mijloacele de izbândă; și e știut că nu e virtute socială mai mare decât ambițiunea, când ajutată de un potrivit talent, e insuflată de dragostea binelui public.

Novak Djokovic a câștigat al 23-lea titlu Grand Slam – record în tenisul mondial, după ce a îndurat disprețul media și a fost interzis în mai multe turnee din cauza refuzului de a accepta vaccinarea și propaganda Covid - VIDEO

Tenismenul sârb în vârstă de 36 de ani, care a sfidat industria medicală globală refuzând să primească vaccinul experimental COVID, a câștigat duminică pentru a treia oară Openul Francez și cel de-al 23-lea titlu de Grand Slam – performanță-record. În prezent, este clasat pe primul loc în tenisul mondial.